Huidige status
Niet ingeschreven
Prijs
Gesloten (handmatig toevoegen gebruikers, WooCommerce)
Begin
This cursus is currently closed
Welkom
Water-logo-en-tekst-1024x347
Hallo Water Mama!

Wat fijn dat je meedoet met het Water Mama Programma! Het betekent namelijk dat jij op een andere manier naar de geboorte wil gaan kijken. Dat je bereidt bent om te leren. En dat je een bepaald beeld of wens voor de geboorte hebt.

k vind het zelf heel erg belangrijk dat je goed geïnformeerd bent. In mijn werk als o.a. echoscopist verbaas ik me over hoe weinig kennis de aanstaande ouders soms over de zwangerschap hebben.

De dingen die voor mij vanzelfsprekend zijn, zijn voor jou misschien allemaal nieuw. Daarom bestaat een groot deel van het programma uit de theorie over de geboorte. Want wanneer je begrijpt hoe je lichaam werkt en hoe alles speciaal is ontworpen voor de geboorte, dan neemt dat al een groot deel van je angst voor de geboorte weg.

Daarnaast leer ik je verschillende ontspanningstechnieken, ademhalingstechnieken en andere Mind-tools aan die je kunt gebruiken tijdens de geboorte.

Maar wat eigenlijk het belangrijkste is, is dat jij zelf volledig staat achter de keuzes die je maakt. Een Geweldige Geboorte is niet perse een thuis bevalling in bad, met bloemblaadjes en kaarsen. In mijn ogen is een Geweldige Geboorte er één waar jij met 100% tevredenheid op terug kijkt. Een waar je zelf de regie in handen had en je niet liet bang maken of overhalen tot handelingen of protocollen waar je niet achter staat. Daarom informeer ik je in dit programma over alle keuzes en mogelijkheden die je hebt. Zodat je niet voor verrassingen komt te staan als het tóch anders loopt dan gehoopt.

Ik bied je dus niet The Holy Grail tot een Geweldige Geboorte. Je bent zelf verantwoordelijk voor het proces. Hoe meer je oefent, hoe meer je de technieken eigen maakt, hoe meer ontspannen jij de geboorte ingaat, hoe groter de kans op een Geweldige Geboorte.

Wat ik wél bied is De Sleutel tot een Geweldige Geboorte. Maar je zult dus zelf de deuren moeten openen.

Heel veel succes met het doorlopen van het programma. Ik ben altijd beschikbaar voor vragen of ondersteuning. Ik zal zelf ook in de Facebook Community aanwezig zijn om af en toe extra uitleg te geven.

water3
Water Mama Programma

Klik hier op de module die je wilt bekijken.

Cursus Inhoud

Uitklappen
Module Inhoud
0% Compleet 0/2 stappen
Module Inhoud
0% Compleet 0/1 stappen